Perimmäinen opas tasojen nostamiseen Fortnite S8

 

Fortnite on enemmän kuin pelkkä peli. Se on koti, keino pitää yhteyttä ystäviin ja keino kehuskella niillä esineillä, joita voit avata ja ostaa. Paras tapa saada eniten tavaraa? Tasoita Battle Pass. Tässä on muutamia parhaita vinkkejä, joita pelaajat löytävät ansaitessaan ylimääräistä Fortnite S8 XP.

Fortniten jokaisella kaudella battle royaleen tulee Battle Passin kautta kymmeniä uusia kosmetiikkatuotteita. Uusia nahkoja, selkäkoristeita, liukulaitteita ja muita esineitä voi avata nousemalla tasolle 100. Lisäpalkintoja, kuten erityiset hopea- ja kultaiset versiot jokaisesta skinistä, voi avata, kun on läpäissyt kyseisen tason.

Tämä opas tarjoaa faneille kaikenlaisia hyödyllisiä menetelmiä, joiden avulla he voivat napata lisätasoja ja päästä ystäviensä edelle Fortniten jokaisella kaudella.

Fortnite Creative on avain

Tasojen hiominen pelaamalla otteluita koko päivän ja ansaitsemalla minimaalisen määrän kokemusta on yksi tapa edetä, mutta on olemassa helpompikin tapa.Voit saada yhdestä kahteen tasoa menemällä AFK:hon tai pelaamalla Fortnite Creativea pari tuntia. Fortnite Creative antaa 15 minuutin välein pelatessa tuhansia XP:tä, ja pelaajien tarvitsee vain seistä hubimaailmassa hetken aikaa. Tämä menetelmä sopii täydellisesti parin ylimääräisen tason hankkimiseen, kun pelaaminen on loppunut tältä päivältä.

 

 

It’s easy to just sit, enjoy the view and rack up the XP.

 

Voit myös tuplata tämän menetelmän pelaamalla Fortnite Creativea sen sijaan, että pelaat AFK:na. Aiemmilla kausilla on ollut erityisiä haasteita, kuten tappaminen 150 metrin päästä tai päähän osuminen, jotka pinoutuvat. Pelaajat saattoivat esimerkiksi saada 16 000 XP:tä saamalla 50 headshotia. On paljon Creative-moodeja, joissa pelaajat voivat pyrkiä tällaisiin erityishaasteisiin.

 

Vielä ei ole selvää, tulevatko nämä haasteet olemaan mukana Season 8:ssa, mutta ne voisivat olla toinen tapa nousta tasolle.

Fortnite S8 XP:ssä on kyse reikäkorteista ja NPC:istä

Fortnite on käyttänyt boolikortteja aiemminkin, mutta ne eivät ole koskaan olleet tällaisia. Tärkein tapa saada XP:tä on puhua eri NPC:ille ympäri karttaa ja saada tehtäviä heiltä. NPC:t ovat olleet pelissä jo pitkään, mutta ne eivät ole ainoa tapa saada XP:tä. Pelaajilla on ollut erillisiä päivittäisiä tehtäviä, viikoittaisia haasteita ja pidempikestoisia tehtäviä, joiden suorittamiseen on mennyt lähes kuukausi. Jotkut näistä muunlaisista haasteista saattavat palata, mutta siitä ei ole tällä hetkellä tietoa.

Season 8’s punchcard’s have been met with disappointed from fans.

 

Kausi 8:n nyrkkeilykorttien hahmot antavat pelaajille viisi peräkkäistä haastetta, joista jokainen on 2000 XP:tä arvokkaampi kuin edellinen. Neljä ensimmäistä tehtävää ovat yleensä helppoja, kuten haulikon hakeminen Steamy Stacksista. Viimeinen haaste on yleensä hieman vaikeampi.

Miksi nousta tasolle 100?

Fortnite Season 8:n Battle Passissa on alkuperäisiä palkintoja aina tasolle 100 asti. Lisätyylejä – mukaan lukien hopea-, kulta- ja sateenkaarifoliotyylit – on saatavilla tasolle 200 asti. Ne toimivat erityisenä kehumisoikeutena, kun porskutat saarella sateenkaaren tavoin hehkuvana. Nämä palkinnot ovat nähtävissä “Bonus Reward”-osiossa, vaikka ne ovatkin vielä tällä hetkellä piilossa.


200 pisteeseen asti pääseminen on kuitenkin työlästä. Epic Games on tehnyt siitä vaikeampaa Season 8:lla ottamalla pois joitakin tapoja saada XP:tä. Toivottavasti nämä menetelmät, kuten normaalit päivittäiset haasteet ja tavalliset reikäkorttihaasteet, tulevat takaisin.